Kapcsolat

Írj üzenetet fotózásoddal kapcsolatban!

info@cloverleafshots.hu

Vagy töltsd ki az alábbi jelentkezést!

És amint tudom, felveszem Veled a kapcsolatot!

Fotózás jellege
Milyen fotózást szeretnél?*
Fotózás helyszíne
Hol legyen a fotózás?*
Csomagválasztás
Melyik csomagot szeretnéd?
Ha tanácstalan vagy, hogy melyik csomagot válaszd, akkor itt megadhatod a pontos igényeidet a fotózással kapcsolatban:
Adataid
Hogyan szólíthatlak?*
Hová küldhetem az ajánlatot?*
Telefonszámod?
Ha kérdésem van a pontos árajánlathoz, akkor fel tudjalak hívni.

És ahogy Ti látjátok..

ügyfél4
„Egy őszi, szabadtéri fotózás alkalmával örökítette meg kis családunkat Ivett. Maximálisan meg voltunk elégedve, még párom is, aki nehezen vehető rá ilyen jellegű programokra. A gyerekek is könnyen feloldódtak, hiszen Ivett nagyon kedves és türelmes volt velünk. Remélem lesz még több alkalom és szép pillanat együtt! Szívből ajánlom mindenkinek! ”
Horváth Kinga
ügyfél2
"Amikor készítetted rólam a business portrékat, az egy remek élmény volt számomra, mert az egészet végigkísérte a flow. Szeretek jelen lenni, szeretek természetes és vidám lenni. Ez a te társaságodban adott. Rugalmasan kezelted a helyszíneket, a különböző ruhákat, megfelelő időt és energiát biztosítottál a képek elkészítésére."
Gombosné Csák Luca
ügyfél1
„Tavaly nyáron volt szerencsém együtt dolgozni velük ,egy lifestyle üzleti portré fotózás keretein belül. Barátságosak és profik, segítőkészek és maximalisták...Képek minőségében nem kötnek kompromisszumot! Csak tökéletes a jó! Nagyon jó hangulatban töltöttünk együtt egy délutánt!”
Lóki Gábor
ügyfél6
"Mikor az első fotózásra készültünk, elsődleges szempont volt, hogy a fotós emberközeli legyen, barátságos, ne érezzük magunkat feszélyezve. Ekkor még kismama voltam, überérzékeny ráadásul, de megtaláltuk a tökéletes embert, Ivett személyében. Mindig figyel arra, hogy a fotózás jó hangulatban teljen. Kislányunkkal is elsőre megtalálták a közös hangot! Mindig odavagyunk a képekért, amiket készít. Eddig nem szerettünk fotózkodni, most pedig mindig alig várjuk a következő alkalmat! Az biztos, hogy mi csak őt választjuk ezentúl is! Kiváló fotós és nagyszerű ember!"
Mikes Nelli
ügyfél5
Laza, kreatív és vagány csaj. Imádtam minden pillanatát a fotózásnak. 📸 A készült képek is magukért beszélnek. 🤗😊 5-ből 5-ös 🍀👌
Krumeszné Juhász Tamara
ügyfél3
"Csupa jó volt a hangulat. Tetszett, hogy ötleteltünk. Ivett nagyon precíz! A képek olyanok, amilyeket szerettünk volna, családias de mégis kismamás. Az külön tetszett, hogy fotózás közben láttuk a képeket, útközben változtattunk. Szuper élmény volt mind az ötünknek."
Csordás Rita
"Lenyűgözőek a képeid! Szeretem, hogy barátságos és türelmes vagy, és hogy szereted a kihívásokat! Minden közös fotózásunk fergeteges hangulatban telt. Habár az első alkalommal igencsak izgultam, de melletted pillanatok alatt elszállt a feszültség, és sikerült teljesen feloldódni! Köszönöm szépen az összes csodálatos fotót!"
Moldvainé Jordanoszki Nóra
„Ivett fotóit látva nem volt kérdés, hogy hozzá fordulok akár fine art, gyerek portré vagy családi fotózásról legyen szó. Immáron 4 éve hogy először megkerestem hogy készítsen családi képeket rólunk, azóta szokássá vált nálunk a Cloverleaf Shots! Szeretjük, hogy a természetességre törekszik, nincs erőltetettség. Munkái a nappalink ékszere, és már kezd a ház többi része is megtelni, mert már annyi van. Bárki belép az otthonunkba, és megpillantja vászonképeit, csodájára jár. Ha Zselykét, a kislányunkat kérdezzük mehetünk e fotózára?! A válasz: Ivettkéhez? Bármikor! Ivett ért a nyelvünkön, amikor csak elvonulnak kettesben, akkor készülnek a csodás meglepetések .."
Borsodi Nóra
„Drága Ivett! Nagyon tetszenek a fotóid! Éppen ezért leptem meg a fiamékat egy családi fotózással! Természetesen, mestermunka! Ki is került BP-i házuk nappalijába, szép nagy képként! Így Tamással mindig ott a család a nappaliban! Köszönet érte!"
Szeri Eszter
„Sok munkádat láttam már és mindig csodálattal nézem, egyszerűen gyönyörűek!! Igazi tehetség vagy! A futóversenyemen készült fotókat (is) imádom...minden rajta van, minden pillanatot visszaadtál  nagy változások előtt állunk a családommal és biztosan téged foglak megkeresni, hogy készítsd el a családi képünket, amely szüleim szobáját és a mi új otthonunk nappaliját fogja díszíteni."
Huszai Erzsébet